ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ LIKE !! ΣΤΟ CRAZY WATER FM CALKIDA KAI ΕΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ LIKE !! ΣΤΟ CRAZY WATER FM CALKIDA  KAI ΕΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ LIKE !! ΣΤΟ CRAZY WATER FM CALKIDA KAI ΕΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ζώδια: Καλοκαιρινές διακοπές ....τέλος


Όλα τα καλά, δυστυχώς κρατούν λίγο, έτσι λοιπόν και οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές, έχουν αρχίσει να φτάνουν στο τέλος τους! Πολύ σύντομα «κάθε κατεργάρης θα είναι στον πάγκο του» και θα μπούμε όλοι μας για τα καλά στην ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ποια είναι η πρώτη σκέψη που κάνει κάθε ζώδιο όταν επιστρέφει στη βάση του; Ποια ζώδια είναι με μούτρα μετά το τέλος των διακοπών και ποια είναι αυτά που επιστρέφουν ανανεωμένα, με κέφι και προσαρμόζονται εύκολα στα συνηθισμένα;

Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε πώς αντιδρά κάθε ζώδιο μετά το τέλος των καλοκαιρινών του διακοπών.


Κριός
Μην παραξενευτείτε αν δείτε τον Κριό να επιστρέφει με μούτρα και τσαντίλες από τις διακοπές του! Δεν σημαίνει ότι δεν πέρασε καλά, αλλά ότι έχει τα νεύρα του επειδή αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του και στη δουλειά! Από τη μία πλευρά νιώθει την ανυπομονησία να δει και πάλι τα άτομα που δεν ήταν κοντά του στις καλοκαιρινές διακοπές, από την άλλη δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι θα πρέπει και πάλι να προσαρμοστεί στην σκληρή ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι βέβαιο ότι τις πρώτες εβδομάδες της επιστροφής του, θα βρίσκει κάποια αφορμή για να παρατείνει το κλίμα ξεγνοιασιάς, θα κάνει τις αποδράσεις του και δεν θα μαζεύεται εύκολα στο σπίτι και στη δουλειά.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της συνήθειας, αγαπά το σπίτι του και την ρουτίνα της καθημερινότητας. Έστω και αν πήγε στο καλύτερο ξενοδοχείο, με τις μεγαλύτερες ανέσεις, ακόμα και αν είχε κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα, λαχταρά να επιστρέψει στο σπίτι του, στη φωλιά του και στους ρυθμούς της καθημερινής του ζωής. Έτσι λοιπόν το Ταυράκι θα το δείτε μετά το τέλος των καλοκαιρινών του διακοπών, ήρεμο, ξεκούραστο και ανανεωμένο με διάθεση να ξεκινήσει και πάλι όλες τις καθημερινές του συνήθειες! Η πρώτη του κίνηση μετά την επιστροφή του από τις διακοπές, είναι να κάνει μία ανανέωση στη διακόσμηση / ανακαίνιση στο σπίτι του !

Δίδυμος
Για τον Δίδυμο οι καλοκαιρινές διακοπές δεν τελειώνουν, παρά μόνο όταν αρχίσουν τα πρωτοβρόχια και η πτώση της θερμοκρασίας! Επιστρέφοντας από τις διακοπές του, το μυαλό του συνεχίζει να είναι στο μέρος που πέρασε το καλοκαίρι του και η πρώτη του κίνηση είναι να τηλεφωνήσει σε όλα τα φιλαράκια του, για να τους διηγηθεί τις εμπειρίες που έζησε τις ημέρες που έλειπε! Το Διδυμάκι λοιπόν, επιστρέφει από τις διακοπές του με κέφι για πάρτι, διασκέδαση και βουτιές στις παραλίες και αρνείται να ενταχθεί στο ημερήσιο πρόγραμμα της καθημερινότητας. Σίγουρα θα σας παρακινήσει να τον ακολουθήσετε σε κάποια απόδραση από την πόλη, σε κάποιο beach party ...

Καρκίνος
Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου σκέφτεται το Καρκινάκι όταν βρίσκεται στο τέλος των διακοπών του! Του έχουν λείψει οι δικοί του, ο χώρος του, τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά και τα απλά καθημερινά πράγματα τα οποία ομορφαίνουν τη ζωή του! Επιστρέφοντας λοιπόν ο Καρκίνος από τις διακοπές του είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα, γρήγορα εντάσσεται στο πρόγραμμά του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τον πιάνουν και οι νοσταλγίες του για τις καλοκαιρινές στιγμές που έζησε. Το πρώτο πράγμα που κάνει επιστρέφοντας από τις διακοπές του, είναι να επισκεφτεί τη μαμά και να απολαύσει ζεστό φαγητό από τα χεράκια της!

Λέων
Το Λιοντάρι συνήθως καταλήγει να επιστρέφει από τις διακοπές του με άδειες τσέπες! Σίγουρα του κακοφαίνεται που οι μέρες διασκέδασης και ξεκούρασης έφτασαν στο τέλος, όμως τον πιάνει και μία μεγάλη ανυπομονησία να δει φίλους, γνωστούς και συνεργάτες και να περηφανευτεί για το μπρούτζινο μαύρισμα που απέκτησε! Έτσι λοιπόν θα δείτε ένα Λιονταράκι χαμογελαστό, ανανεωμένο, φορώντας τα καλύτερα καλοκαιρινά του ρουχαλάκια, που θα αναδεικνύουν το μαύρισμά του. Θα σας πει για το υπέροχο μέρος που παραθέρισε, για το υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε και για το τέλος θα σας δώσει και κάποιο αναμνηστικό δωράκι από το μέρος που επισκέφτηκε!

Παρθένος
«Άντε, καλά περάσαμε και φέτος, έφτασε όμως η στιγμή να μπούμε σε μία τάξη», είναι η πρώτη σκέψη του Παρθένου, μόλις φτάνουν στο τέλος τους οι καλοκαιρινές του διακοπές! Τις πρώτες μέρες της επιστροφής του, θα αφιερωθεί για να καθαρίσει το σπίτι του (ή και το γραφείο του), να πλύνει όλα τα ρούχα που πήρε μαζί του στις διακοπές και να οργανώσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν! Δεν θα του μείνει χρόνος να αναπολήσει τις στιγμές που έζησε και ούτε θα του μείνει για πολύ η χαλαρή καλοκαιρινή του διάθεση. Κατευθείαν θα ξεκινήσει τη δουλειά και θα προσαρμοστεί στους ρυθμούς της καθημερινότητας!

Ζυγός
Ένας Ζυγός δεν χάνει εύκολα το χαμόγελο από τα χείλη του, έτσι λοιπόν και μετά την επιστροφή από τις διακοπές του, συνεχίζει να είναι το ίδιο χαρούμενος και κεφάτος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι του αρέσει που επέστρεψε ή ότι βιάζεται που θα έρθει ο χειμώνας! Τις πρώτες μέρες της επιστροφής τους θα βαριέται οικτρά, δεν θα έχει καμία διάθεση να ενταχθεί και πάλι στο πρόγραμμα της καθημερινότητας και θα είναι όλο σε συναντήσεις με τα φιλαράκια του, συνεχίζοντας κανονικά την ανεμελιά των ημερών του καλοκαιριού! Στη συνέχεια θα αρχίσει τις επισκέψεις στα ινστιτούτα αισθητικής και στα κομμωτήρια, για να κάνει ένα γενικό... ρεκτιφιέ!

Σκορπιός
Μπορεί όλα στη ζωή να έχουν μία αρχή και ένα τέλος και αυτό είναι κάτι που το ξέρει πολύ καλά ο Σκορπιός, ωστόσο δυσκολεύεται να δεχτεί ότι το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του! Τις πρώτες μέρες της επιστροφής του, μπορεί να μη θέλει να μιλήσει σε κανέναν, να είναι κλεισμένος στο σπίτι, να διαβάζει το αγαπημένο του βιβλίο για να ξεχαστεί και να προσπαθεί να ανασυντάξει τις σκέψεις του! Ωστόσο πολύ γρήγορα μπαίνει και πάλι στους ρυθμούς του και ξεκινά την νέα σεζόν με τρόπο δυναμικό!

Τοξότης
Μπορεί να δεις τον Τοξότη να είναι χαμογελαστός, να μην χάνει το κέφι και την αισιοδοξία του, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν του καίγεται καρφάκι που γύρισε από τις διακοπές του! Αρνείται να απαρνηθεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία των διακοπών και το μυαλό του είναι σίγουρα φευγάτο για αρκετές μέρες μετά την επιστροφή του. Θα κάνει βιαστικά όλες τις δουλειές που εκκρεμούν, θα φροντίσει να καλύψει αρκετές υποχρεώσεις για να μπορέσει να βρει και πάλι χρόνο να ξεφύγει έστω και για λίγες μέρες από τα καθιερωμένα! Τη βαλίτσα του την έχει έτοιμη, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι παρόλο που επέστρεψε, πολύ σύντομα θα βρει αφορμή για να φύγει, έστω και για ένα διήμερο!

Αιγόκερως
Το πρώτο πράγμα που κάνει ένας Αιγόκερως επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές του διακοπές, είναι να πάει κατευθείαν στη δουλειά, για να δει αν όλα είναι ακριβώς έτσι όπως τα είχε αφήσει! Μπαίνει εύκολα και γρήγορα στους ρυθμούς του, σαν να μην πέρασε μία μέρα και φροντίζει άμεσα να κάνει το πρόγραμμά του για να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο της απουσίας του (λόγω καλοκαιρινών διακοπών)! Η διάθεσή του για δουλειά και προγραμματισμό, μπορεί να φαίνεται αρκετά εκνευριστική για όλους τους υπόλοιπους που επιστρέφουμε από τις διακοπές μας, με τα μούτρα κατεβασμένα!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος μπορεί να έχει προγραμματίσει την ημερομηνία επιστροφής του από τις καλοκαιρινές του διακοπές και εντελώς ξαφνικά να αλλάξει τα σχέδιά του και να παρατείνει την άδειά του! Ποτέ δεν προγραμματίζει, δεν του αρέσει να στερείται την ελευθερία του και οι καλοκαιρινές διακοπές είναι σίγουρα για αυτόν η πιο υπέροχη περίοδος του έτους!!! Μην παραξενευτείτε λοιπόν αν τον δείτε να έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις, ασυνέπεια και δεν μπορείτε να κατανοήσετε τα λόγια και τις αντιδράσεις του, είναι μόνο μέχρι να συνέλθει και να συνειδητοποιήσει ότι το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του!

Ιχθύς
Μπορεί να έχουν μεσολαβήσει αρκετές μέρες που το Ψαράκι επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές , όμως να συνεχίζει να βρίσκεται νοητά στο μέρος που ταξίδεψε και απόλαυσε τον ήλιο, την θάλασσα και την ξεκούραση! Θλίψη, μελαγχολία και στεναχώρια είναι μερικά από τα συναισθήματα που βιώνει όταν αναγκάζεται να εγκαταλείψει την παραλία και να γυρίσει στο σπίτι και στη δουλειά! Μόλις τον αντικρίσεις, μπορεί να νομίζεις ότι του έτυχε η χειρότερη καταστροφή, μην ανησυχήσεις όμως, γιατί απλά δυσκολεύεται να δεχτεί το γεγονός ότι το καλοκαίρι έλαβε τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: