ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ LIKE !! ΣΤΟ CRAZY WATER FM CALKIDA KAI ΕΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ LIKE !! ΣΤΟ CRAZY WATER FM CALKIDA  KAI ΕΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ LIKE !! ΣΤΟ CRAZY WATER FM CALKIDA KAI ΕΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Βρετανός συγκεντρώνει χρήματα για να σώσει την Ελλάδα

Zdyazjqtvvvpdp8felcx


Μια καμπάνια του indiegogo για να μας βοηθήσει να πληρώσουμε το χρέος

Ο Βρετανός Thom Feeny, που μένει στο Λονδίνο και δουλεύει στο marketing, ίσως είναι ο μοναδικός στον πλανήτη που πιστεύει ότι το crowdfunding θα σώσει την Ελλάδα. Έφτιαξε, έτσι μια indiegogo καμπάνια για να μαζέψει λεφτά για το χρέος.

Λήγει σε 2 ημέρες και υπόσχεται σε όσους δώσουν λεφτά δώρα φέτα, λάδι, διακοπές, μια κάρτα με την φωτογραφία του Τσίπρα (sic). Μέσα σε 5 μέρες και μέχρι στιγμής έχουν συμμετάσχει 77335 άτομα και οι αριθμοί μεγαλώνουν και το ποσό που έχει μαζευτεί πλησιάζει στα 1.332.236 ευρώ και ανεβαίνει!

Ελληνικό Ταμείο Bailout


Γράφουν:
Ας λύσουμε την κατάσταση στην Ελλάδα
Όλη αυτή η αναποφασιστικότητα σχετικά με την Ελλάδα έχει καταντήσει βαρετή. Οι Ευρωπαίοι υπουργοί απλά ποζάρουν και καυχιούνται για το αν μπορούν να βοηθήσουν τον Ελληνικό λαό ή όχι; Γιατί δεν το αναλαμβάνει ο κόσμος αντί γι’ αυτούς;
Αυτό που χρειαζόμαστε και αυτό παίρνεις
Οι Έλληνες χρειάζονται 1.6 δισεκατομμύριο ευρώ. Μοιάζουν για πολλά λεφτά αλλά στην ουσία αντιστοιχούν μόνο σε 3 λίρες ανά Ευρωπαίο. Τόσο στοιχίζει ένα μικρό ποτήρι μπύρας στο Λονδίνο ή όλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τα ίδια λεφτά μπορεί να έχουν μια σαλάτα με φέτα και ελαιόλαδο για μεσημεριανό.
Οπότε, άντε παραγγείλετε μια σαλάτα με φέτα και ίσως και ούζο ή ένα Ασύρτικο ελληνικό κρασί και ας λύσουμε αυτά τα σκατά.
Δώστε 3 ευρώ και παίρνετε μια κάρτα από την Ελλάδα με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Έλληνα πρωθυπουργό. Θα τις φτιάξουμε και θα τις ταχυδρομήσουμε στην Ελλάδα για να βοηθήσουμε τους τοπικούς τυπογράφους και ταχυδρομεία. Μπορεί να γράψουν ένα Ευχαριστώ πάνω για σας.
Δώστε 6 ευρώ και παίρνετε την σαλάτα
Δώστε 10 ευρώ και σας στέλνουμε ένα μικρό μπουκάλι ούζο
Δώστε 25 ευρώ και παίρνετε ένα μπουκάλι ελληνικό κρασί.
Μόνο αυτό αρκεί;
Εντάξει, μπορεί τα λεφτά να αργήσουν να φτάσουν στην Ελληνική οικονομία αλλά στο διάολο τι έχει να χάσει κάποιος; Μια ακόμη προσφορά από τα σουπερμάρκετ;
Τέλος πάντων. Σας υποσχόμαστε ότι όλα τα κέρδη θα πάνε στον Ελληνικό λαό και όλα τα προϊόντα θα είναι 100% Ελληνικά.

Περισσότερα >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: